Gloss, parfum si galbenus

Am dat recent peste o carticica cu sfaturi si recomandari pentru ingrijire. Editat de Booklet,  “Gloss, parfum si galbenus”, un ghid de infrumusetare pentru femei, al Georgianei Ilie ofera solutii la indemana pentru femeia secolului 21.

Iata si un scurt fragment:

Cum facem parfumul sa dureze mai mult pe piele?

Ceea ce ne dorim cel mai mult de la un parfum, in afara de aroma placuta, este sa dureze, fara sa pulverizam jumatate de sticla pe noi si sa le dam dureri de cap celor din jur.

Ideal ar fi sa putem sa avem toata gama de cosmetice de corp potrivita parfumului: gel de dus, lapte de corp, pudra de corp, pudra de corp, etc., cu emblema aceluiasi parfum. In felul acesta, aroma ar sta pe fiecare particica de piele timp indelungat. In realitate, insa, acest lucru este foarte greu de facut, fie si numai pentru ca gelul de dus se termina foarte repede comparativ cu celelalte.

Asa ca tot ce putem face e sa folosim produse cat mai neutre (cum ar fi sapunul si uleiul pentru bebelusi) si sa aplicam parfumul pe pielea hidratata, in puncte “cu plus”: dupa ureche, la incheieturi, pe decolteu. Un truc este sa il pulverizam pe partea interioara a gleznelor: aroma se va ridica si ne va invalui tot trupul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: