Ingrijirea in timpul iernii. Remedii accesibile!

Incepeti ziua cu un dus fierbinte, dar clatiti-va cu apa rece pentru 15 secunde, alternand apa calda cu rece pentru 2 minute. Astfel pielea va fi revitalizata, prin stimularea cursului sangvin al corpului. Nu este tocmai un procedeu placut, dar va asigur ca merita !

Folositi o crema foarte hidratanta. Sunt recomandate cele cu oxizi de zinc si SPF 30. Alegeti o crema care intra usor in piele. Personal, as recomanda Crema de corp cu lapte si miere de la Oriflame, sau Laptele de corp Hydra-Confort de la Yves Rocher. Pentru buze folositi un balsam cu vitamina E.

Exfoliati pielea cel putin de 2 ori pe saptamana. Scapand de celulele moarte veti putea hidrata pielea mai usor. Sebumul nu mai este produs iarna, din pricina temperaturilor scazute si a incalzirii centrale.

Beti un pahar de apa calduta cu lamaie. Este un remediu chinezesc pentru energizarea corpului, si detoxifiere. O alta varianta ar fi cel putin 300 de gr de ceai verde pe zi, dar gustul nu este acceptat de toata lumea cu toate ca are proprietati fabuloase.

Odihniti-va ! In lipsa de odihna, nivelul oxigenului scade, iar regenerarea celulelor este intarziata. Incercati sa aveti 7-8 ore de somn pe noapte, iar beneficiile vor fi vizibile.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: